Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

Vanliga frågor

Upptäck din fråga underifrån eller presentera din förfrågan från inlämningsrutan.

Ett kostnadsförslag hos oss är alltid Gratis. När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom den produkt ni är intresserad av och diskuterar mått och utförande. Ni binder inte upp er till något i och med denna första kontakt. Vi sänder er sedan ett kostnadsfritt anbud som ni får ta ställning till. Så ring oss gärna redan idag!

Betalning med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se

Det varierar beroende på orderingång och vilken produkt det är ni beställer. Vid beställningstillfället kan vi ange ett leveransdatum. Generellt rekommenderar vi att ni är ute i god tid när ni vänder er till ett snickeri.

Rotavdrag ger dig 30 procent lägre pris, upp till 50.000 kronor per ägare av fastigheten.

Nej, för att du ska kunna erhålla avdraget, måste du äga en del av ditt småhus, bostadsrätt, ägarlägenhet eller fritidshus. Du kan erhålla avdraget för kolonistuga men då måste ett intyg finnas från föreningen som tillåter övernattning samt ett dokument som visar att du äger kolonistugan.

Nej, fastigheten måste vara 5 år eller äldre.

Våra stugor levereras som färdiga eller byggsatser. Många kunder väljer att själva montera sin stuga. Vi kan montera inom en 25 mils omkrets från Linghem. Om ni vill att yrkesmän ska sköta monteringen, kan ni höra med en snickare eller montörsfirma i er närhet. Ring oss gärna före monteringen eller under monteringen.

Det flesta produkter går bra att beställa via hemsidan. Några produkter, ex. sängar, övriga möbler och andra större artiklar behöver vi ha mer kontakt kring. Hör därför alltid av er per mail eller telefon för diskussion.

 

Vi strävar alltid efter att vara så kostnadsmedvetna som möjligt så att ni som kunder ska kunna få bästa pris. Ett steg i detta är att ni som kunder själva mäter och märker upp väggar och takhöjd mm.

Nej, rotavdraget gäller endast för kostnaden av arbetstiden du köper från oss. Rotavdraget gäller inte för material, resekostnader, hyra av maskiner, m.m.

Nej, du måste vara ägare av fastigheten den dagen du betalar om du ska kunna erhålla rotavdraget.

Hittade du inte ditt svar? Skicka din fråga