Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

Kontakta oss

Telefon:
013 – 310 163

Email:
info@madera.se

Funderar du på att bygga attefallshus?

Tänk då en extra gång på om det inte skulle vara en enklare process att ta hjälp av oss på Madera Snickeri AB. Vi hjälper dig ifrån start till mål det vill säga allt ifrån utveckling av huset, anpassningar, samt med transport och grund vid önskan. Attefallshus är tillåtet att bygga i storleken 25 till 30 kvm med 4 m ifrån mark till taknock i höjd och tack vare attefallslagen så krävs inget bygglov. Det enda du behöver är ett startbesked ifrån kommunen, vilket vi kan hjälpa dig med.

 

KUNDANPASSADE HUS

Fördelar: Hus med hög kvalitet som är anpassade för åretruntboende i nordiskt klimat. Alla våra hus har hög standard i alla materialval och alltid till ett fast pris utan några extra kostnader. Leverans i hela Sverige. Rätt villkor, certifikat och garantier. 100% anpassning, i färg och form, efter din tomt och helt efter dina behov. Hos oss är varje detalj enligt de specifikationer du beställde. Huset är kundanpassat i varje detalj.

Attefallshusens storlek är mellan 25 kvm till 30 kvm och man har möjlighet att kundanpassa sitt hus. Man kan också dra användning av våra redan färdigställda planritningar för att maximera upplevelsen av ett attefallshus.

ATTEFALLSHUS ANPASSADE EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Alla hus anpassas till ägarens önskemål och tomtens utformning. Madera Snickeri AB har utvecklat och skapat olika optimala husmodeller där våra ledord är anpassningsbara, funktionella och prisvärda. Att utveckla befintliga modeller efter dina idéer är något vi gärna och ofta gör. Ett nära samarbete mellan kund och oss skapar de bästa husen.

Begär en prisoffert

När du behöver du snickares hjälp!

Ring nu :

013-310163

Eller