Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

Kontakta oss

Telefon:
013 – 310 163

Email:
info@madera.se

Panoramafönster

Idag bygger vi större och större hus, och som resultat har en ny fönstertrend kommit till liv. För att bibehålla de rätta proportionerna mellan fönster och fasad har nämligen även glaspartierna ökat i storlek. Med detta följer både möjligheter och utmaningar. 

Vad är ett Panoramafönster?

Ett panoramafönster är ett stort fönster, eller flera stora fönster som placerats intill varandra, genom vilket du ser en vidsträckt vy och gränsen mellan inne och utsikten ute suddas ut. Ett panoramafönster är alltså inte en produkt, utan ett eller flera stora fönster som tillsammans med huset och dess omgivande miljö skapar möjligheten att se ut på ett panorama.

I vilka material kan jag beställa panoramafönster?

Trä är ett vackert, mycket starkt och hållbart material som passar perfekt även till stora fönster. Till utsidan av panoramafönster går det, precis som till vanliga fönster, att välja mellan trä och aluminiumbeklädnad. När man klär in ett träfönster med aluminium blir det ännu mera hållbart och så gott som underhållsfritt, vilket kan vara väldigt skönt. För att skrapa och måla ett litet fönster med några års mellanrum tar inte mycket tid – men ju större fönstret är, desto mer är det som ska underhållas.

Begär en prisoffert!

Fråga oss om du behöver snickares hjälp.

Ring nu:

013-310163

eller