Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

augusti 24, 2021

Visninghus byggmoduler

By: Admin / Attefallshus / 0 comment

Med vårt smidiga och standardiserade byggsystem är grundprincipen densamma för alla montage, oavsett vilken byggnadstyp du ska bygga. Tack vare detta kan du välja att själv sätta ihop byggsatsen och spara en slant, eller så kan du överlämna bygget till oss genom att beställa ett VillHus montage till din byggsats.

Kan du inte montera detta själv? Eller duger inte vilken snickare som helst till att sätta ihop den byggsats du funderar på att köpa? Självklart kan du både montera själv eller anlita egna snickare.
Anledningen till att vi erbjuder montering är för att underlätta för dig som inte vill samordna och ta ansvar för snickare, eller för dig som känner att du inte har kunskap eller tid att montera själv.
När du väljer ett Lundqvistmontage ingår dessutom även 10 års garanti på i princip hela byggnaden.
Detta eftersom vi då kan säkerställa att den färdiga byggnaden är fackmannamässigt monterad och uppfyller gällande krav och byggnormer enligt svensk bygglagstiftning. Mer info angående omfattning och förutsättningar finns att läsa på sajten.
Vi vill erbjuda en montagetjänst som, likt resan fram till beställning av byggsatsen, ska vara en trevlig upplevelse! Vi arbetar därför ständigt med kvalitetssäkring och personlig kontakt med de montörer vi använder. Därför hoppas vi att dessa montörer både är de som är absolut bäst på att montera våra byggsatser och även de som är trevligast för er som kund att ha hemma på gården.
Sammanfattningsvis handlar det alltså om att du som kund ska kunna lägga över det stora ansvaret på oss och känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört, på ett enkelt och trevligt sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *