Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

januari 23, 2022

Vi är Krinner installatör. Grund utan betong.

By: Admin / Attefallshus / 0 comment

Att använda skruvfundament när man grundlägger för attefallshus, carport, garage och förråd är ett smidigt och hållbart alternativ eftersom man undviker att gräva upp uppfarten och eventuellt förstöra redan etablerad markläggning. 

Krinner uppfann tekniken bakom skruvfundament för 25 år sedan och är världsledande med att erbjuda hållbara systemlösningar för applikationer med skruvfundament och installationsmaskiner.  Effektivt. Betongfritt. Hållbart.

Grundläggning med skruvfundament har oslagbara fördelar jämfört med betong. Kortare installationstider, inga torktider och jobb som kan utföras oavsett årstid, väder och temperatur. Inget grävarbete eller schaktning krävs och skruvfundamenten kan tas bort och återvinnas eller återanvändas. 

Tidseffektiv grundläggning utan grävarbete

Ofta tar installationen av skruvfundamenten bara en eller två dagar. Grunden klarar belastning omedelbart efter installationen och byggnation kan påbörjas. Inget tidskrävande grävarbete eller schaktning är nödvändig och man slipper kostsam bortforsling av material. 

Installation oavsett väder och temperatur

Krinner skruvfundament kan installeras oavsett väder även under vinterperioden med frost och snö. Är det tjäle i marken måste installationsprocessen anpassas. Är tjälen i marken djupare än 5 cm måste man förborra minst samma diameter som skruvfundamentet är och tills man är igenom tjälen. För att vara säker på att få tillräcklig bärighet rekommenderas att en skruvlängd används som tillåter gängorna att få fäste under tjälen.

En hållbar lösning

Krinners skruvfundament är den optimala lösningen för grundläggning då marken kan återställas helt utan att skada jordens ekosystem och regnvatten som faller på byggplatsen kan sippra ner i jorden under strukturen. Man undviker även skador på grödor och mark i området då inga kemiska medel används. Skruvfundament kan tas bort lika enkelt som de kan installeras och lämnar därför området i samma skick som innan byggarbetet påbörjades. De kan även återvinnas eller återanvändas.

Läs mer om Krinner: https://krinnernordic.com/hitta-din-installator/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *