Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

februari 13, 2021

Montering

By: Admin / Montering / 0 comment

Vi hjälper dig att byta fönster, montera fönster, fönsterbänkar och isolering på såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Vi tar oss an både mindre och större projekt. Om du tar in oss redan från start kan vi hjälpa dig att ställa rätt krav i underlagen i allt från energiförbrukning och ljudnivå till funktion. Vi kan också verifiera hur mycket dina fönster spar i energiförbrukning, hur mycket buller de dämpar och hur mycket de förbättrar luftmiljön för de boende. Vårt långsiktiga och hållbara sätt att tänka och bygga genomsyrar allt vi gör.

Montering av dörrar

Vi utför även leverans och montage av dörrar, både säkerhetsdörrar och andra dörrtyper.  När du anlitar oss kan vi alltid garantera en lång livslängd och god funktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *