Ryckelösa 3

58561 Linghem

013-310163

0709-132887

Mon - Fri 9.00 - 19.00

Lordag och Söndag stängt

maj 5, 2021

Att montera tak är ett hantverk.

By: Admin / Hantverk / 0 comment

Att montera tak är ett hantverk. Det absolut viktigaste för att få ett bra tak på plats är skickliga och engagerade hantverkare som känner sig trygga. Vi har vi stor erfarenhet att jobba med tak. Vi vet vad som fungerar, vad man måste prioritera, i vilken ordning saker ska göras osv. För att säkerställa en jämn och hög kvalitet har vi standardiserade arbetssätt och monteringsanvisningar som alla följer. Alla jobbar lika och kunden vet vad får när anlitar oss.

En förutsättning för att ett tak ska hålla över lång tid är att vi använder oss av bra material. Vi tummar aldrig på kvalitet och arbetar alltid med etablerade leverantörer och kvalitetssäkrade produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *